Hangulat Kisvendéglő

Hangulatos kisvendéglő a Margit-szigettel szemben, a Duna partja mellett, jó közlekedéssel. Negyed évszázada üzemelő, hamisítatlan magyaros jellegü, reform ételeket is kínáló de nem szokványos ízvilágú vendéglátás. Higgye el, talál különlegességet étlapunkon, mérsékelt árakon, melyek körettel együtt értendők.

Mottónk: természetes alapanyagokból, hagyományos főzéssel magas színvonalú egészséges ételek kínálata.Visszahozzuk vendégeinknek az elveszni látszó házias, hazai ízeket. Egy kis étterem ami a múltat idézi a hajdani vendéglátásból.

Részletes adatok a hirdető cégről

Kuponfigyelő:

Értékeld:

Hangulat Kisvendéglő kuponjai

10%
Logo Template - RE_Logo_14_j 200X100.jpg

Beváltás helye:

Budapest

10% kedvezmény 6000Ft ételfogyasztás felett

Éttermünk 10% kedvezményt biztosít 6000Ft ételfogyasztás felett a kupon bemutatójának! Kérjük, legyen szíves előre jelezni kupon érvényesítési szándékát!
Éttermünkről:
Nyugodt környezet baráti beszélgetésekhez
Otthonos ínyenckonyha
Minőségi finom ételek
Bárki számára elérhetőségre törekszünk
Parkolás az étterem előtt

Részletek Részletek

Beváltható: 2014.07.31 - 2014.09.31

Értékeld:
Kuponriadó:  
Nyomtatás:  
Kuponfüzetbe teszem:  
10%

Részletes adatok

Galéria

Kínálat

Hasonló ajánlatok

Vélemények

Vélemények

Kuponkérő

Meglátogatta oldalunkat, de nem találta meg az Ön által keresett kupont vagy ajánlatot? Küldje be ötleteit a Kuponcenter.hu kuponkérőjének segítségével, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az Ön által elküldött ajánlat is hamarosan megjelenhessen oldalunkon! Ehhez csak annyit kérünk, hogy töltse ki ezt az űrlapot, és próbáljon meg számunkra minél több információt megadni arról, mit is szeretne még látni a weblapon! Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

Kuponcenter.hu - a legexkluzívabb online kupongyűjtemény


* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

Mégsem