Hírlevél feliratkozás

Szeretne az elsők között értesülni a legnagyobb kedvezményekről, legjobb ajánlatokról és nyereményjátékokról, valamint érdeklik hihetetlen kuponjaink, ingyenes termékeink?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből tájékozódhasson a Kuponcenter.hu elképesztő aktuális kedvezményeiről!


Nem kell mást tennie, mint megadnia nekünk nevét és E-Mail címét, s mi mindig elküldjük majd Önnek válogatott legjobb ajánlatainkat!
Elfogadom az általános szerződési feltételeket, feliratkozom a hírlevélre.A Kuponcenter.hu hírlevél rendszere nem egy hagyományos, marketing témájú leveleket árasztó rendszer. Célunk valóban az, hogy Ügyfeleink a legnagyobb kedvezmények birtokosai lehessenek, és ez által minél több pénzt takaríthassanak meg, tehát élvezhessék a kuponnal történő vásárlás minden előnyét.

Tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy a feliratkozás semmilyen játékban, akcióban való részvételt nem jelent. Adataik más cégek, vagy magánszemélyek számára elérhetetlenek és átadásra sem kerülnek.


Amennyiben a későbbiekben esetleg meggondolná magát, és nem szeretné kapni a Kuponcenter.hu hírlevelét, úgy arról könnyedén, minden kiküldött levél alján, egyetlen kattintással leiratkozhat!

Kuponkérő

Meglátogatta oldalunkat, de nem találta meg az Ön által keresett kupont vagy ajánlatot? Küldje be ötleteit a Kuponcenter.hu kuponkérőjének segítségével, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az Ön által elküldött ajánlat is hamarosan megjelenhessen oldalunkon! Ehhez csak annyit kérünk, hogy töltse ki ezt az űrlapot, és próbáljon meg számunkra minél több információt megadni arról, mit is szeretne még látni a weblapon! Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

Kuponcenter.hu - a legexkluzívabb online kupongyűjtemény


* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

Mégsem