Rólunk


A Kuponcenter.hu célja az, hogy Magyarországon minél több ember élvezhesse a ma már oly népszerű, kuponnal történő vásárlás összes előnyét, és hogy minél több pénzt tudjon megspórolni Látogatóinak teljesen újszerű, külföldön már jól bevált üzleti modelljének segítségével. A legtöbb kuponos weblap kivételesen megjelenő akciókra, kifutó termékek kedvezményes értékesítésére, esetenként induló, még nem bevált szolgáltatások népszerűsítésére helyezi a hangsúlyt oly módon, hogy látogatóival előre kifizetteti a felkínált termék vagy szolgáltatás vételárát, hiszen e cégek célja a tömeges eladás, ezáltal a minél magasabb jutalék. A rendkívül alul árazott szolgáltatások, a sok esetben teljesen ismeretlen cégek által felkínált, kétes minőségű termékek azonban sok esetben nem ütik meg az elvárt színvonalat, mellyel negatív érzelmeket keltenek a fogyasztókban.


A Kuponcenter.hu ezért célul tűzte ki, hogy széles skálájú kedvezménypalettát hoz létre, mellyel minden ember igényeit ki fogja tudni elégíteni, ráadásul felkínálva mindezt teljesen ingyen, tehát anélkül, hogy az érdeklődők nekünk fizetnének. Így látogatóinkat nem érhetik negatív élmények, hiszen Önöknek cégünk felé soha, semmilyen esetben nem kell fizetniük az oldalon hirdetett akciók után, hiszen ezeket a kuponokat, kedvezményeket a hirdető boltjában, webshopjában fogják tudni beváltani. Ügyfeleink tehát minden esetben Hirdetőinkkel fognak kereskedelmi kapcsolatot létesíteni, ugyanúgy, mint egy hétköznapi, kupon nélkül történő vásárlás során, esetünkben azonban teljes biztonsággal használhatják fel rendkívüli kedvezményeinket is.


Miért hatalmas előny ez? Azért, mert így valóban ahhoz a termékhez vagy szolgáltatáshoz juthat hozzá kedvezményes áron, amelyet Ön szeretne. Megnézheti, megfoghatja, teljes körű tájékoztatást kaphat róla a hirdetőktől, tehát a valódi szakemberektől még az előtt, hogy Ön akár 1Ft-ot is költött volna bármire. Így ha utólag bármilyen okból negatív érzelmei lennének, teljes nyugalommal állhat el az üzlet megkötésétől – így nálunk a vevői szabadság és a tudatos vásárlás összes feltétele minden kedves Látogatónk számára biztosított feltétel.


Ezért jelenthetjük ki tehát, hogy a Kuponcenter.hu az első olyan weboldal, mely kuponokkal és kedvezményekkel foglalkozik, és ezeket a Felhasználók számára teljesen ingyen biztosítja úgy, hogy valóban a Látogatók érdekeit tartja legfontosabb céljának. Élvezze Ön is a Kuponcenter nyújtotta előnyöket és lehetőségeket! Vásároljon mától Ön is szabadon, kedvezményesen, verhetetlen árakon! Töltse le, nyomtassa ki, váltsa be korlátlan számban kedvezményes kuponjainkat, és spóroljon meg minél több pénzt weboldalunk szolgáltatásainak segítségével!


Bízunk abban, hogy a vásárlás mától az Ön számára is a Kuponcenterrel fog kezdődni!


Kuponcenter.hu – a legexkluzívabb online kupongyűjtemény

Kuponkérő

Meglátogatta oldalunkat, de nem találta meg az Ön által keresett kupont vagy ajánlatot? Küldje be ötleteit a Kuponcenter.hu kuponkérőjének segítségével, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az Ön által elküldött ajánlat is hamarosan megjelenhessen oldalunkon! Ehhez csak annyit kérünk, hogy töltse ki ezt az űrlapot, és próbáljon meg számunkra minél több információt megadni arról, mit is szeretne még látni a weblapon! Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

Kuponcenter.hu - a legexkluzívabb online kupongyűjtemény


* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

Mégsem